Om oss

EmmaHej! Jag heter Emma, hjärtat och själen bakom Brogårdens Hunddagis & Pensionat. Hundar är inte bara mitt yrke, de är mitt liv. Från min tidigaste barndom har jag delat mitt hem med dessa underbara varelser, och de har lärt mig så mycket om kärlek, lojalitet och förståelse.

Under 14 år i branschen, inklusive arbete på olika pensionat och hunddagis, har jag fördjupat min kunskap och passion för hundar. Jag har deltagit i hundtävlingar, men mitt verkliga fokus och min största glädje kommer från att förstå hundars beteende och kommunikation.

Min kärlek till hundar går bortom ord. Jag strävar efter att skapa en miljö där varje hund känner sig förstådd och älskad. Jag tror på att prata med och förstå hundar på ett djupare plan, och denna förbindelse är kärnan i allt jag gör.

Hundar är inte bara djur för mig; de är familj, vänner och livslärare. Min fascination för hur hundar kommunicerar och interagerar berikar inte bara mitt arbete utan hela mitt liv. Jag är tacksam varje dag för de insikter och lektioner jag får genom mina fyrbenta vänner.

Tack för att du tar dig tid att lära känna mig och min livslånga passion för hundar. Jag ser fram emot alla de äventyr och upptäckter som väntar med mina fyrbenta vänner!

Tyra